Disposable camera photos The Hague hotspots Out of the blue

100th post!

Wednesday 1 June 2011

Yeej! This is my 100th post, I've been viewed 676.873 times and you have written me 674 comments. So that means; time for some fortune cookies! (I know, that doesn't make sense, but I just like to eat fortune cookies. ;)/

Yeej! Dit is m'n 100ste post, ik ben 676.873 keer bekeken en jullie hebben me 674 reacties gegeven. Dus dat betekent; tijd voor gelukskoekjes! (Ik weet het, dat slaat nergens op, maar ik vind het gewoon leuk+lekker om gelukskoekjes te eten ;))

The messages are getting better every time.
The last time it said: 'you will own a sports car soon.'
Whahaha.
Anonymous said...

Proficiat :D

Dilan Dilir said...

that´s lovely :D

APPLE LOVES MINT said...

Fortune cookies is nice. Yes, it doesn't make sense but you've got some fun. :D

Next happy 100 posts :)

Annie.

Avery said...

oeh gelukskoekjes zijn altijd zo leuk! ook al vind ik die koekjes zelf niet zo lekker, het is gewoon tof dat er een papiertje in zit :D! (ken je trouwens 'Cathy's boek' ? dat boek? Of iets in die trant... iig, altijd als ik aan gelukskoekjes denk, denk ik aan het boek, stel, je hebt niks te doen en je houd wel van maffe boeken, lezen dat boek! :D)

Essiefashion said...

Gefeliciteerd :D!!!
xxx

SteffyRoos said...

Gefeliciteerd! En ja fortune cookies zijn echt leuk :)

XOXO
http://bohemianbubbles.blogspot.com/

Ruth ♥ said...

Dank je voor je comment ;)

♥ Me