Disposable camera photos The Hague hotspots Out of the blue

Selling collars

Friday 6 January 2012

Since a lot of you were very positive about my collars and even asked me if i wanted to make them on request, i decided to sell them! So if you are interest in a detachable collar, mail me at ifyoufindstyle@hotmail.nl or send me a message on my facebook. It will cost about 7,50 euros + shipping costs, it depends on the fabric you would like the collar to have!

Rachella - flourishingfit.com said...

Wat mooi en een leuke foto! X

Manon said...

Wauw, wat een leuk idee! En het staat je ook heel leuk :) x

Manon Margaretha said...

Wat slim van je !
Hoe zitten die kraagjes dan precies in elkaar, kan je ze op elk shirt doen, of zitten ze vastgenaaid aan 1 shirt ?
x

Sassi said...

wow, I love your shirt!
X

Kiki said...

Super leuk kraagje!!
Misschien is het ook leuk om een DIY op je blog te zetten (:

Cherelle de Graaf said...

Ik zie inderdaad net dat je ze nu gaat verkopen, super leuk! Ik zag in de reacties wat interessante vragen staan, ik ben er ook wel benieuwd naar. Dus mischien heb je nog iets meer info erover? (: Wel echt een leuk initiatief.

Marie said...

Die kraagjes zijn wel schattig :). Ook echt een super mooie foto! Ik ga trouwens terug beginnen met mijn blog! ♥

www.frockazine.com said...

lovely idea - as soon as I've money in the bank again, I'll get back to you ;)

Shes Dressing Up said...

Such cute collars!

Marijke said...

Heel mooi! Maar ik ben van plan om er zelf ook één te maken, als het niet lukt kan je een mailtje van mij verwachten ;).

Lisanne said...

wat een lieve foto zeg!
ook een heel leuk jurkje!
liefs

Jaimie said...

Wat een lieve foto! En je blog is ook heel leuk. Liefs

Sarah said...

aw i love peter pan collars!

ps i'm hosting a little giveaway at the moment if you fancy taking a peek...

500daysoffashion.blogspot.com
x