Disposable camera photos The Hague hotspots Out of the blue

Will you be with me at fashionclash?

Wednesday 6 June 2012

Because this post is about an event in holland i'll continue in dutch./
Raar om weer eens in het nederlands te schrijven! Maar ik dacht dat dat toch wat makkelijker was.
Deze vrijdag, zaterdag en zondag is er een groot mode-event in maastricht: fashionclash. Hier showen allemaal jonge ontwerpers en er zijn ook exposities van ontwerpers en andere personen. Ik zal hier alle drie de dagen zijn en vroeg me af of jij als (mode)blogger zin hebt om met me mee te gaan! Jaja, ik weet het, erg kortdag enzo, maar toch wil ik nog proberen om gezelschap te vinden. :) Vrijdag en zaterdag heb ik namelijk nog niemand met wie ik heen kan.

Als je zin hebt om hier met mij heen te gaan, stuur me dan even een berichtje! Ik kan je dan ook direct het mailadres geven van een man bij wie je je perskaart kunt aanvragen. Als je meer informatie over fashionclash wilt kun je hier kijken voor het programma: klik.

Wanneer ik niemand kan vinden die met mee mee kan/wil, ga ik gewoon alleen. Best wel raar eigenlijk om daar alleen heen te gaan, maar ik denk dat je dan wel sneller mensen leert kennen en mensen zijn er natuurlijk genoeg! (ook al moet ik zeggen dat ik het best eng, haha)

Edit: ik heb al bloggers gevonden die met me meegaan! Voor de zaterdag is het nog niet helemaal zeker, maar de vrijdag is geregeld! :)


Manon Margaretha said...

Dankjewel !
Dat lijkt me echt heel erg leuk ! Ik had dit weekend nog niks en het lijkt me ook is leuk om jpu en andere bloggers te ontmoeten ! Ik zou dan wel maar 1 dag gaan, maar hoe zit het met de vrijdag, is dat alleen in de avond ? En wat zijn de tijden van de zaterdag ?
X manon

Cherelle de Graaf said...

Hey! Wat lief dat je me er een berichtje over stuurt, hartstikke leuk juist! Ik kan vrijdag in principe wel, alleen wat zijn de tijden precies? En hoe duur zijn de tickets (als die te koop zijn)? Het lijkt me heel leuk ook om je te ontmoeten. Hoor graag van je :)

Manon Margaretha said...

He, ik kan je nog niks beloven aangezien ik 's nachts dan ook met vervoer terug zit.. Maar in principe lijkt zaterdag me echt super leuk. Ik mail je even, dat is wat handiger !
x

Cherelle de Graaf said...

Ah wat leuk! Wat chill dat het in de avond is (overdag nog gewoon college etc.). Dus komt helemaal goed uit! Hoelaat wil jij er dan zijn? Gewoon half 8 doen? En mag ik je trouwens op Facebook of iets? Is wat makkelijker om dan even te plannen hoe we het vrijdag gaan doen. Ah, heb er echt zin in. Leuuuuk! Ik ga nu even een perskaart aanvragen ook :)

Ilona de Vries said...

Hayhay! Bedankt voor je reactie en tuurlijk ceck ik even je blog ;-). Lijkt me hartstikke leuk alleen jammer dat het in Maastricht is rn niet Amsterdam.... Aangezien ik erg ver zou moeten reizen en ook terug natuurlijk. Ik wens jou (en de mensen hierboven als zij meegaan heel veel plezier!) ^_^. Zal je vast ooit wrl tegenkomen bij een event, lijkt me leuk om even te meeten ;-) x (wow, nog nooit zo'n lange reactie geschreven haha)

Marijn said...

Dat klinkt erg leuk, maar ik ben niet in de mogelijkheid om naar Maastricht te kunnen komen, jammer!

Liefs!

Wida said...

I wish I could go ;(

Wida
Missing Amsie Blog

Esmay said...

Jammer dat het best ver weg is want het lijkt me wel tof :(

Poppy Miau said...

Lovely post! :)
Follow me? Of corse follow yuo too!
Kiss from Poland, Poppy Miauczak :)

Flo. said...

Ohhhh het lijkt me echt verschrikkelijk leuk om mee te gaan! Zou ik dan wel even wat meer informatie mogen over prijs etc.? Het zou me echt heel gezellig lijken. Helaas is het wel bijna 3 uur reizen met de trein, maar als alles door zou gaan zou het echt een perfecte dag worden!

Yeux De Princesses said...

Oh lijkt me superleuk, maar ik woon in Belgiƫ en ik heb examens ... Jammer want ik wil je wel graag eens ontmoeten! Leuke foto trouwens :) xxx Marie

Manon Margaretha said...

He Ik heb je even een mailtje gestuurd, zou je die alsjeblieft snel kunnen antwoorden ! dankjewel !
x

Roshelle | Life Of Roshelle said...

Sorry maastricht is the ver voor mij =(

Sisters and Sisters said...

Helaas ligt het niet dichtbij Amsterdam en hebben wij dit weekend het erg druk, en zo te lezen zijn er genoeg meiden die mee willen. Dat gaat goed komen joh!

X

Sisters and Sisters said...

Helaas ligt het niet dichtbij Amsterdam en hebben wij dit weekend het erg druk, en zo te lezen zijn er genoeg meiden die mee willen. Dat gaat goed komen joh!

X

Unknown said...

Leuk dat je gaat,het is de moeite waard,heb zelf daar shows gelopen!
En was echt super leuk!
En erg mooi!
Heel veel plezier!X

Christia Devita said...

nice photo!:)

betty said...

i didnt understand a word written there and my google translator is not working .. hmmmm

The Mad Twins said...

heey, ziet er echt super uit! We zouden graag meegaan, maar zitten jammer genoeg midden in de examenperiode. Amuseer je :D

September Sweet said...

Ik zie dit berichtje nu pas maar het had me echt heel leuk gevonden. Hoe vaak per jaar is dit? Zie al je foto's en ben echt jaloers, WAUW!